Hvad fokuserer du på?

 

 

Bestemmer dine tanker din dag? Eller er det de ting du oplever?

Måske tænker du er dage ikke bare dage…. Eller er de?

Kan vores tanker være med til at skabe vores dag?

Kan ting vi oplever være afgørende for om det bliver en god eller dårlig dag?

 

Vores tanker skaber vores overbevisninger, som igen skaber de holdninger vi har til livet/dagen, som igen er med til at skabe det NU vi er i.

Forestil dig du vågner og siger til dig selv – FUCK det bliver en lortedag i dag, forestil dig dine tanker kredser om situationen fra i går hvor alt var noget lort. 

Forestil dig du vågner – smiler til dig selv og siger yes det bliver en dejlig dag i dag. Jeg ved det bare.

Vi oplever hver dag mange ting. Forestil dig, at du har sovet over dig, du taber din tallerken med morgenmad, og på vej til arbejde eller skole er der kø, så du kommer for sent = en ikke så god dag (måske)

Forestil dig at du vågner med et smil på læben efter en god natssøvn (dejlig drøm måske), morgenmaden er din ynglingsmorgenmad, og i skolegården/på arbejdspladsen mødes du af ”wau du ser godt ud i dag” kommentaren = god dag (fra start i hvert fald)

 

Om oplevelsen er fysisk eller blot en tanke er måske i bund og grund ikke så afgørende for hvordan vores dag starter.

Det der er afgørende er, om vi holder os selv fast i det negative ved den fysiske oplevelse eller den negative tanke.

Så ja jeg tror på, at vores tanker er med til at bestemme om det bliver en god dag eller en dårlig dag. Måske kender du også oplevet at dine tanker kan  trigge dig … Det kan være alt fra en stor uoverskuelig opgave på arbejdet/i skolen, kollegaens/klassekammeratens kommentar fra i går eller noget andet, som fylder i tankerne.

Hvordan kan vi skabe en god dag (med vores tanker)?

Dit mindset er altafgørende HER. Du SKAL tro på at det virker. Du kan sagtens arbejde med at ændre tankerne eller sætte dem på pause for en stund, men hvis du ikke TROR på det eller holder fast i den lille øvelse over en længere periode, så virker det ikke!

 

Positiv mindset øvelse

Forestil dig en bommerang. Du har fyldt den med dejlige smil og sender den nu afsted. Du går rundt og smiler til dem du møder, også dem du ikke kender. Du vil helt sikkert opleve, at du får smil tilbage.

Det er egentlig helt simpelt… Vi får det tilbage som vi sender ud (Law of attraction)

Så hvis du tænker det bliver en god dag, så vil du sende bommerangen afsted med en tro på, at det bliver en god dag, og tror mig du får en god dag. DER SKAL I HVERT FALD MEGET MERE TIL FØR DU FØLER DET MODSATTE.

Prøv at leg lidt med denne øvelse, og skift smil ud med de ord/handlinger/tanker du gerne vil sende ud fra dig til dem du møder på din færden, og se hvad der sker…..

 

Det lyder jo virkelig nemt, hvorfor virker det ikke tænker du måske?

Der er lige det med gamle vaner og mønstre som skal ændres. Det kræver TID. Nogle dage kræver det mere end andre. Hvis din ppositive energi bliver mødt af knap så positiv energi eller dirkete negativ energi – kræver det måske lidt mere at holde fast.

Hvis du arbejder med ovenstående mindset 1 ½ – 2 måneder skaber du et solidt fundament for en positiv effekt. SÅ OP PÅ HESTEN, du skal bare holde godt fast, også på de dage hvor det rusker lidt i seletøjet..

 

DET HELE STARTER MED DIG SELV

Mærk dig selv, beslut hvad du vil fokusere på, og GIV dig selv kærlig opmærksomhed, så er du i gang med at skabe det der virker for dig.

 

God fornøjelse 🙂 Kærligst

Bettina

Categories: Blog