Hvem er jeg?

Jeg har ikke altid haft det nemt. Jeg har ikke altid passet ind. Jeg var hende der var lidt af en enspænder. 

Mit selvværd har ikke altid været i top

Jeg har altid været ydmyg og åben omkring hvad livet har bragt mig. Jeg har haft mod og lyst til livet trods ups and downs. 

Jeg har lært at vende mine særheder til noget smukt, brugbart, værdifuldt og som et mantra der minder mig om at jeg er okay og det er du også. 

Jeg har gennem hele mit liv været følsom, sensitiv, hende der blev fyldt hurtigere op af andres energien på godt og ondt. Jeg har også altid fornemmet meget i kroppen uden at ordene var tilstede bare vidst om det føltes rigtig eller ej. Har altid brugt min mavefornemmelse og fulgt mit hjerte. 

Alt dette vidste jeg ikke da jeg var 8 år, 15 år, 24 år eller 30 år.

Mit kald – min bevidsthed 

Jeg begyndte på min livs rejse i 2014, da jeg var 38 år. 

En rejse hvor jeg har trænet rigtig meget – ikke fitness – men derimod trænet mit sind og mine kropfornemmelse og fået dem til at gå mere hånd i hånd med hinanden end de nogensinde har gjort. 

Jeg har på min livs rejse været ærlig – som i 100% ærlig hele vejen i alt hvad jeg har gjort og valgt både overfor andre og mig selv.  

Det har givet mig en pallette af indsigter og bevidstheder, som har givet mig lysten og motivation til at være tro mod mig selv, og det der betyder noget for mig.

“Livet skal leves forlæns og forstås baglæns”, hvis vi tror på Kierkegaard.

Det er lige præcis sådan jeg har det. Jeg levede mit liv, og nu hvor jeg kigger tilbage, mærker efter, får bevidsthed så giver det hele så meget mening.

Når jeg mindst har ventet det har livet vist mig at være magisk 

Jeg er drevet af low of attraction – det jeg sender ud i universet får jeg igen.

Jeg tror på, at vi er forbundet til noget der er større end os selv. Så i årene, hvor jeg følte mig udenfor, anderledes, havde svært ved at tro på at jeg var god nok, der var det som om jeg aldrig var alene. Der var altid en jeg forbandt mig med. Hun var der altid – også selvom det ikke var at være fysisk tilstede. Det var altid som om jeg kunne høre hende tale til mig, berolige mig, som om vi forbundet i vores hjerter og energien til hinanden.  

Dengang vidste jeg ikke det var det vi havde gjort. Jeg anede ikke at vores aftale var ren magi og næring for mig. Jeg vidste ikke hvor stor betydning denne smukke sjæl havde på min rejse.

Mange har været med på rejsen min, men størst af alle er en.  

Min mormor, hun er den smukkeste stjerne der har ledt mig på vej gang på gang. Du den der har lært mig mest i livet, både da du var her på jorden, og nu hvor du blinker til mig fra stjernen din🌟 

Mange gange har jeg siddet på stranden ved mit sommerhus, og forbundet mig med naturen eller mærket ind i energien fra min mormor, og mærket hvor stærkt det er når jeg så har hørt hende guide mig. 

Jeg bliver rørt ved tanken om hvor mange børn og unge jeg idag møder i klinikken, som har mistet kontakten til sig selv og som føler sig ensomme.

Jeg mener vi bør ændre på dette, og lærer vores børn og unge, at vi kan forbinde os til andre, hinanden, naturen, dyr eller sten og krystaller, og på den måde være med til at mindske den ensomhed, som kan opstå hvis vi føler os uden for fællesskabet, anderledes, ikke gode nok eller…. og give vores fælles guld, os selv og hinanden magien tilbage:-)

Mangler du eller dit barn at mærke forbundethed? At blive tanket om i din eller jeres indre energi til jer selv, hinanden eller andre? At genfinde magien? 

Så vid, at det aldrig er for sent at ændre fokus, tanke op, finde hjem i dig selv, føle forbundethed, mærke det der er større end os, og opleve at livet på de mest uventede tidspunkter kan være magiske 🙂

Forbundethed med naturen
Categories: Blog