UHM.. de smager himmelsk, og er bagt med kærlighed

Julen er for mange forbundet med ekstra mange forventninger både hos stor og lille. Hvilke forventninger har du til din jul, og de traditioner I har?

Hvad er okay?

Vi har hos os i mange år, ja siden jeg var barn bagt småkager – brunkager og vaniljekranse. Disse opskrifter er min mormors, børnenes oldemors, og det SKAL være DEM… lige dem. Uha det kan jo godt sætte nogle forventninger i gang hos både mor og børn… Da jeg startede min vaniljekranse rejse med min mormor, var alle vaniljekranse ENS, vi havde et stykke pap, og skar småkager ud efter denne. De så flot ud det gjorde det, og de var nemme at stable i småkagekassen:-)

Vi har stadig dette “gamle slidte papmålestykke”… Vi bruger det også… men langt fra alle vaniljekransene kan stables eller har samme størrelse. Gør det noget? NEJ overhovedet ikke, for vi har hygget os med at bage, og vi har fjollet. Vi har prøvesmagt småkagerne, vi har hørt og danset til musik imens vi har bagt.
På et tidspunkt griner vi af de sjove former vores vaniljekranse har fået, og min datter siger “mor det er da lige meget vi har jo puttet kærlighed i dem”. LIGE PRÆCIS:-)

SÆT FORVENTNINGERNE NED…

Julen er hjerternes tid, og det bedste vi kan gøre for os selv og vores kære, er at skabe en jul med ro i hjertet.

Måske kan I få en lille snak om hvordan julen skal være hjemme hos jer? Hvad I hver især forventer? Og finde ud af hvilke forventninger kan indfries, og hvilke må I gå på kompromis med?

Nyd julen og hinanden, husk på JULEN ER HJERTERNES TID:-)

Kærligst Bettina

Categories: Blog