Er nu i gang igen efter en lang og afslappende sommerferie – afsluttet med koncert af et af mine store idoler Robbie Williams.

Hvorfor giver det mening at skrive om det på MindYourChild?

Jo det kan der være flere grunde til… en af dem kunne være, at det er vigtigt vi som forældre engang imellem husker os selv, og får en aften hvor vi er kærester og nyder hinanden… i denne omgang er det ikke helt det der er mit fokus, ikke at det ikke er vigtigt, blot at det gemmer jeg til en anden gang😜

Det der rørte mig ved denne koncert frem for nogle af de andre koncerter jeg har været til med denne “entertainer” var, at han lige som jeg selv er, er blevet ældre på den gode måde!

Jeg kunne flere gange under koncerten fornemme den her følelse (som er umådelig svær at beskrive) FORÆLDRE FØLELSEN, som for mig består af flere ting: sårbarhed, stolthed, kærlighed, glæde, bekymringer, usikkerhed, forbundenhed, afhængighed, dybde og ja jeg kunne blive ved…

Sangene var velkendte, og alligevel fik nogle af dem en hel anden betydning og meget dybere mening lige denne aften.

Det er for mig vigtigt, at mine to dejlige børn lærer at lytte til sig selv, følge deres mavefornemmelse (intuition), og på den måde lære at ELSKE SIG SELV❤ Det lyder måske vildt og en anelse ego-centreret.. det er det på ingen måde. Det er bare så vigtigt, at tage varer på sig selv, og finde ud af hvilke behov DU selv har, og være selvkærlig. For når du elsker dig selv og er fyldt med god energi kan du også give andre f.eks dine børn, din mand, din veninde eller kollegaen overskud til at se det fede ved at elske sig selv.

Hmmm … du tænker måske… hvor er koblingen til Robbie Williams?

Den er lige her “I love my life” – Lyt til sangen her … og giv dig selv en stille stund hvor du bare nyder teksten, og virkelig mærker følelsen af at ELSKE SIG SELV.

I love my self – I’am beautiful, I’am powerful – I’am me…

En sang han har skrevet til sine børn💙❤

Hvor er det fedt, når vi som forældre kan give vores børn den kraft og styrke, at de elsker sig selv, tør sige højt jeg er smuk, jeg er kraftfuld – JEG ER MIG

Det er så stort, smukt og helt vildt rørende, når vi som forældre kan fylde vores børn med selvværd og troen på at de er fantastiske som de er, hver især på deres egen helt unikke måde❤

 

Hvad skal der til for at vi kan lære vores børn at elske sig selv?

Opskriften er egentlig ganske simpel, vi skal også ELSKE OS SELV.

Vi skal turde være den vi virkelig er, vi skal turde sige til og fra.

Når vi gør det, så er det så magisk, for børn spejler sig i deres forældre, og når de ser VI ELSKER OS SELV, så kommer de også til at ELSKE sig selv på den afslappede måde, hvor en hverdag med harmoni og balance er i fokus.

Lad os være stolte af os selv og de unikke egenskaber vi hver især stråler med, og videregiver til vores skønne børn og hinanden 🙏🏻

Categories: Blog