Her får I kvalitetstid i nærvær med jeres barn.

I får her mulighed for at nyde et frirum, hvor der er plads til grin og fællesskab forældre og barn imellem.

Hvad er forældre/barn yoga?

Hos MindYourChild er forældre/barn yoga stedet hvor krop og sind sættes i bevægelse. Vi bruger sanserne, for at styrke vores evne til at fokusere. (Høre-, smags-, føle-, syns- og duftesansen. Vi inddrager også vores 6. sans – vores hjerteven)

I løbet af undervisningen laver vi yoga parøvelser forældre/barn sammen, øvelserne er med til at styrke vores balance og samarbejde.

Vi arbejder meget med vejrtrækningen og åndedrættet, da det er med til at skabe ro og balance hos såvel barn som voksen.  Vi lære små lette teknikker, der kan hjælpe os til indre ro i hverdagen.

Fra de mere bevægelsesorienterede øvelser arbejder vi os hen imod en rolig og afslappende massage og afspænding i form af historiefortællinger, hvor dagens tema, sanser og åndedræt igen inddrages. Dette ofte ledsaget af meditativ musik.

Vi har det altid sjovt, for sådan lærer børn bedst. Børnene elsker den ro og glæde, der er ved at være sammen i dette unikke rum.

Har du lyst til at prøve forældre/barn yoga – klik her – til hold oversigten eller kontakt mig for mere information – Kontakt

Børn og voksne elsker en mindful stund sammen

Effekten af en mindful stund forældre/barn sammen er stor. Nærværet og fortroligheden styrkes. Vi ligger vægt på at skabe sunde og nærværende relationer mellem barn og forældre med simple og brugbare redskaber.

Du kan ringe til mig på:

26 27 99 39

eller skrive til mig på mail:

info@mindyourchild.dk

Jeg kan træffes på telefonen de fleste hverdage mellem kl. 9 – 17, hvis jeg ikke har mulighed for at tage den, er du velkommen til at lægge en besked, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.