Hvordan startede det hele?

MindYourChild er startet på baggrund af et brændende drøm og ønske om at gøre en forskel.

Denne drøm om at gøre en forskel bragte mig ud på en fantastisk rejse. En rejse hvor jeg startede med at gøre en forskel for mig selv ved at erkende, at der måtte et karriere skifte til. Denne vidunderlige rejse bragte mig nye og helt ubeskrivelige oplevelser med de skønneste mennesker.

Efter næsten 20 år inden for kontorfaget med regnskab som speciale i forskellige administrative stillinger skulle der ske noget nyt.

Jeg var selv kørt fast i uhensigtmæssige vaner og mønstre der igen og igen dukkede op og mindede mig om, at det var tid til et lille serviceeftersyn. Jeg begyndte at praktisere mindfulness i hverdagen, og fik på den måde øjnene op for den smukke gave det er at lytte til mit hjerte og følge min intuition.

Jeg tog en uddannelse som Life Mastery Master, en uddannelse hvor jeg har været igennem en dyb centrering i livet i forhold til mig som person, mine omgivelser og mine visions- og fremtidsplaner.

Under uddannelsen har jeg lært at mestre teknikker indenfor mindfulness, selvhypnose, NLP og positiv psykologi.

Efterfølgende har jeg uddannet mig til coach, mindfulnessinstruktør og børneyogalærer.

Undervejs i mine uddannelser har jeg også balanceret livet som mor til to skønne børn, og ved som tilskuer til hverdagens stigende krav og forventninger, at vores børn og unge påvirkes på forskelligvis på deres rejse i livet. 

Jeg brænder for arbejdet med det hele menneske både lille som stor, specielt børn og unge har en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg fyldes af glæde og energi, når jeg kan se, at en mindfulness eller yoga time har gjort en forskel.

I mine år som selvstændig har jeg oplevet, at det der udfordrer os bestemt, ikke er blevet mindre, og der oftere og oftere skulle mere til end bare en mindfulness eller yoga time. 

Jeg har valgt at udbygge mit faglige grundlag med en 4 årig uddannelse til hypnose-psykoterapeut, og står i dag selv stærkere og med endnu flere skønne indsigter, dybere teoretisk viden, teknikker og redskaber som jeg bruger i min daglige kontakt med børn, unge, voksne og familier.

Sidste skud på uddannelsesstammen er en uddannelse som åndedrætsterapeut. Jeg oplever, at arbejdet med åndedrætter ofte også giver en stor effekt, så åndedrætsøvelser indgår også som en del af mine sessioner.

Min største mission er at følge mit hjerte og leve et harmonisk og balanceret liv. 

Jeg vil gerne kunne inspirere og gøre en forskel for andre, så vi er endnu flere der kan leve et liv i balance og harmoni. 

Jeg ønsker at øge dit eller dit barns selvværd og selvtillid, klæde jer på, så I på bedste vis har redskabskassen klar hvis I møder udfordringer i livet. 

En redskabskasse som via hypnose, NLP og åndedrætsteknikker, psykoterapi, mindfuldness og børneyoga blandt andet bliver fyldt med: 

Er du blevet nysgerrig og ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte mig på tlf 26 27 99 39 eller mail info@mindyourchild.dk

Kærligst & Namasté
Bettina Mølle

Du kan ringe til mig på:

26 27 99 39

eller skrive til mig på mail:

info@mindyourchild.dk

Jeg kan træffes på telefonen de fleste hverdage mellem kl. 9 – 17, hvis jeg ikke har mulighed for at tage den, er du velkommen til at lægge en besked, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.