Her er der fokus på det enkelte barn.

Det er muligt, at tilrettelægge undervisningen ud fra konkrete ønsker og behov for det enkelte barn.

Undervisningen kan være en enkelt session eller et forløb med fokus på selvværd/selvtillid, åndedræt, kærlighed til sig selv eller andre, eller hvad I har af ønsker.

Hvorfor mindfulness en til en, og hvordan foregår mindfulness en til en?

Hvorfor mindfulness en til en…

Ikke alle er lige gode til at holde fokus på indre ro i forsamlinger. Det kan derfor give god mening, hvis et barn/ungt menneske har brug for at finde en ro og harmoni i hverdagen ved at starte med en session eller et forløb med mindfulness en til en.

Her vil der være mulighed for at rette fokus på f.eks. selvtillid, selvværd, indre ro og balance, opmærksomhed i nuet blandt andet gennem vejrtræknings- og sanseøvelser.

Hvordan foregår mindfulness en til en…

Mindfulness en til en kan foregår hjemme hos jer eller i lokaler jeg stiller til rådighed.

Mindfulness en til en – en enkelt session vil være en smagsprøve på, hvad mindfulness er. En enkelt session vil være en mulighed for at skabe ro og tryghed omkring mindfulness. En tryghed som den enkelte kan have brug for, for efterfølgende at deltage i et forløb på hold med andre.

Mindfulness en til en kan også være en serie af sessioner, hvor der arbejdes fokuseret med netop dit barn.

Har du lyst til at vide mere om mindfulness en til en eller aftale et forløb for netop dit barn, så kontakt mig for nærmere aftale –  Kontakt

Et frirum for krop og sind

Tid til opmærksomhed på nuet og fokus på indre ro og styrke.

Du kan ringe til mig på:

26 27 99 39

eller skrive til mig på mail:

info@mindyourchild.dk

Jeg kan træffes på telefonen de fleste hverdage mellem kl. 9 – 17, hvis jeg ikke har mulighed for at tage den, er du velkommen til at lægge en besked, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.