Vi kan alle blive vrede

Nogle banker knytnæven i bordet, nogle slår, nogle bander, nogle får røg ud af ørerne, nogle lader som ingenting.

For nogle kan vreden løbe løbsk, tage overhånd og det er måske svært at håndtere vreden på en hensigtsmæssig måde. Det kan påvirke dit forhold, dine omgivelser og nærmeste relationer på negativ vis, hvis din vrede er uhensigtsmæssig.

Måske du genkender dig selv i noget af følgende:

  • Du har hyppige vredesudbrud, der er svære at stoppe, når først de er i gang
  • Du kan ikke kende dig selv, når du er vred
  • Du har måske svært ved at forstå, hvorfor du bliver vred
  • Du føler skam efter et vredesudbrud

 

Er vreden forkert?

Der findes i min verden ikke forkerte følelser, så i stedet for at dømme vreden og føle skam over vreden er det mere gavnligt at blive nysgerrig på vreden, og lære at forstå den.

Det første skridt til en bedre håndtering af vreden

  • Er at du har fået en bevidsthed på at den er der, og derfra være nysgerrig på hvor vreden kommer fra.

Ofte kommer vreden fordi vi oplever, at noget er uretfærdigt. Vreden kan komme fra uforløste følelser fra tidligere oplevelser i livet, der ikke er blevet bearbejdet.

Hvordan arbejder vi med vreden?

Hvad vi hver især har brug for når vi arbejder med vrede og håndtering af denne kan være meget individuelt. Som udgangspunkt

starter vi med at identificere hovedårsagen til din vrede og arbejder os frem til de bedste strategier for hvordan du aktivt kan arb ejde med at gøre vreden mindre fyldig og til fare for dig selv og andre omkring dig.

Vi bruger undervejs de teknikker og terapeutiske øvelser der er behov for, og som giver mening for dig.

Det kan være svært at erkende vreden som et problem, og at du læser med her, er et skridt på vejen i at tage ansvar for dig selv og andres tryghed i og omkring dig.

Du kan ringe til mig på:

26 27 99 39

eller skrive til mig på mail:

info@mindyourchild.dk

Jeg kan træffes på telefonen de fleste hverdage mellem kl. 9 – 17, hvis jeg ikke har mulighed for at tage den, er du velkommen til at lægge en besked, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.