MindYourChild tilbyder terapi for børn, unge, voksne og holdundervisning på mindre hold (omkring 10-12 børn pr. hold), enetimer, workshops, forløb, lukkede hold, enkeltstående events i privatregi, herudover udbydes holdundervisning i skoleregi eller børnehaveregi.

Har du specielle ønsker og behov kan vi også finde ud af det. Kontakt mig blot for en uforpligtende snak om mulighederne. – Kontakt

Enetimer:

For dig som ønsker der er 100 % fokus på netop dit barn.

Workshops:

For jer der som familie tænker et ugentlig yoga eller mindfulness hold er for meget. På workshopsene sætter vi fokus på et konkret emne og dykker ned i det over nogle timer, og du vil få små lette redskaber til at fortsætte med mindfulness og yoga derhjemme.

Forløb:

Forløb for tweens og teenagere er for dig, som gerne vil arbejde med dig selv og som ønsker redskaber og teknikker til mere harmoni og balance i hverdagen. Der vil være forskellige fokus emner fra gang til gang, altid med DIG i centrum

Events:

Enkeltstående eller tidsbegrænsede events for dig som har lyst til at snuse til mindfulness/børneyoga sammen med dit barn.

Det kan være i mødre-gruppe regi, mentaltræning for ungdomshold/idrætsudøvere i foreninger, eksamensafspænding eller andre events efter jeres ønsker.

Lukkede/specialhold:

Jeg tilbyder lukkede hold for private grupper, klasser, børnehaver, sportsklubber eller institutioner.

Generelt gælder at undervisningen kan foregå enten hos dig/jer eller i lokaler jeg stiller til rådighed.