MindYourChild tilbyder terapi for børn, unge, voksne og holdundervisning på mindre hold (omkring 10-12 børn pr. hold), enetimer, workshops, forløb, lukkede hold, enkeltstående events i privatregi, herudover udbydes holdundervisning i skoleregi eller børnehaveregi. Har du specielle ønsker og behov kan vi også finde ud af det. Kontakt mig blot for en uforpligtende snak om mulighederne. – Kontakt
Enetimer:
For dig som ønsker der er 100 % fokus på netop dit barn.
Workshops:
For jer der som familie tænker et ugentlig yoga eller mindfulness hold er for meget. På workshopsene sætter vi fokus på et konkret emne og dykker ned i det over nogle timer, og du vil få små lette redskaber til at fortsætte med mindfulness og yoga derhjemme.
Forløb:
Forløb for tweens og teenagere er for dig, som gerne vil arbejde med dig selv og som ønsker redskaber og teknikker til mere harmoni og balance i hverdagen. Der vil være forskellige fokus emner fra gang til gang, altid med DIG i centrum
Events:
Enkeltstående eller tidsbegrænsede events for dig som har lyst til at snuse til mindfulness/børneyoga sammen med dit barn. Det kan være i mødre-gruppe regi, mentaltræning for ungdomshold/idrætsudøvere i foreninger, eksamensafspænding eller andre events efter jeres ønsker.
Lukkede/specialhold:
Jeg tilbyder lukkede hold for private grupper, klasser, børnehaver, sportsklubber eller institutioner. Generelt gælder at undervisningen kan foregå enten hos dig/jer eller i lokaler jeg stiller til rådighed.

Du kan ringe til mig på:

26 27 99 39

eller skrive til mig på mail:

info@mindyourchild.dk

Jeg kan træffes på telefonen de fleste hverdage mellem kl. 9 – 17, hvis jeg ikke har mulighed for at tage den, er du velkommen til at lægge en besked, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.