Sensitivitet

At være sensitiv er et karaktertræk som jeg selv kender og har lært at vokse med gennem årene. Jeg ser i dag min egen sensitivitet som en styrke, og vil gerne bidrage til at andre børn, unge og voksne kan blive mødt og set som de helt unikke personligheder de er.

Som sensitiv oplever jeg, at min styrke er, at jeg kan se andre sensitive gennem en særlig fin linse og bidrage til at følsomme og sensitive børn, unge og familier oplever verden bliver et bedre sted at være ved at have de rette værktøjer og indsigter i sensitiviteten. Jeg oplever også, at når vi kan rumme vores egen og dernæst vores børns sensitivitet, så er det gaverne ved sensitiviteten vi ser og finder balancen i.

Jeg har gennem årene også tilegnet mig redskaber og indsigt i at være en sensitiv forælder, da jeg også er sensitivmor til to sensitive børn.

De sensitive karaktertræk og kendetegn som I kan læse om her på siden, er ikke kun tegn hos børnene, måske du kan kendekende dig selv i nogle af teksterne.

En del af min uddannelsesmæssige baggrund er med speciale i sensitivitet. Jeg har derfor en bred vifte af faglig viden om sensitiviteten og dens mange nuancer som jeg i dag kombinerer med mine andre faglige vinkler.  Jeg ser også en stor effekt i at inddrage mindfulness, yoga, åndedrætsteknikker, psykoterapien og ikke mindst hypnosen når vi arbejder med sensitiviteten.