Privatlivs- og cookiepolitik

I forbindelse med persondatalovgivning i EU orienteres du her om hvordan vi hos MindYourCHild opbevarer og indsamler dine oplysninger efter de gældende foreskrifter.

 

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve, tilbud og andre nyttige tips. Vi har dig registreret i vores nyhedsbrevskartotek indtil du selv gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os, eller selv afmelder dig.

 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at benytte det link der er i bunden af e-mails fra os, eller ved at kontakte os på info@mindyourchild.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker nyhedsmails og tilbud.

 

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med behandling og sessions hos MindYourChild opbevares og indsamles personoplysninger om dig eller dit barn med henblik på at dokumentere forløbet. Se særskilt erklæring om samtykke.

Oplysninger om dig eller dit barn opbevares UDEN cpr. nr., helt fortroligt i aflåste skabe eller rum uden tilgang for uvedkommende.

Opbevaringsperioden hos MindYourChild er 5 år efter din seneste behandling eller session hos MindYourChild, hvorefter data slettes.

 

Behandling af e-mails

I forbindelse med modtagende e-mails fra kunder, samarbejdspartnere eller andre relevante instanser opbevares og gemmes de kun hvis de er vigtige og af relevans for MindYourChild.

 

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelse af en kontrakt, behandling eller session på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemme med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

 

Vi anvender tredjepart til behandling af:

  • Håndtering af tilmelding til nyhedsbreve via mailchimp

MindYourChild har indgået databehandleraftaler med ovenstående, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Videregivelse

Det kan under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til retslige myndigheder. Videregivelse kan endvidere ske. Hvis det er nødvendigt for at fastlægge eller forsvare retskrab.

I tilfælde af omstrukturering, helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuelt videregivelse i den forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver til gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

Herudover videregives dine personoplysninger ikke til tredjeparter.

 

Oplysninger, indsigelse, ændring og sletning

Hvis du er i tvivl om hvordan, eller hvilke oplysninger vi gemmer, så kan du altid kontakte os for at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har liggende.

 

Du kan også altid kontakte os, hvis du har ændringer eller ønsker noget slettet.

 

Dette kan ske ved henvendelse til:

MindYourChild v/Amaryllishuset ApS
Cvr. Nr. 36907762
Jens Kusks Vej 49
6731 Tjæreborg

Tlf.: 26279939
e-mail: info@mindyourchild.dk

Hvis du ønsker at klage over MindYourChilds behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, telefon 33193200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk

 

Cookies

Dette website anvender cookies:

Cookies er en lille tekstfil, der lagres på din computer for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies:

http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på websitet:

  • gemme dine indstillinger
  • statistik
  • trafikmåling
  • målretning af annoncering

Tredjepartner med adgang til at sætte cookies:

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

  • google analytics
  • facebook

Ændringer af persondatapolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne persondatapolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner, eller for at forbedre hjemmesiden.