Parterapi

Har I udfordringer i parforholdet?
Oplever du/I tilbagevendende konflikter og skænderier?
Er der uenighed om børneopdragelsen?
Er gnisten væk?
Går det hele op i hverdagens praktik?

Hvad er det egentlig I ønsker af jeres parforhold og hinanden?

Det kan være ret godt at have en overordnet idé om hvad du/I ønsker.

Det kan også være ret godt at lave et serviceeftersyn en gang imellem, så I får tjekket op på forventningerne til hinanden i forholdet. Parterapi er også en måde at udvikle jer sammen som par.

Parterapien er en rigtig god ide, hvis I er kommet på afveje, og I føler der bliver ved med at være noget der spænder ben for jer eller noget der er svært at tale om. Her kan jeg som parterapeuten være den neutrale person der har de professionelle værktøjer, kendskab til mennesker og erfaring til at styre samtale, så også de ”svære” spørgsmål bliver stillet.


Alt det vi ikke lige ser eller ved påvirker hinanden

I parterapien vil der være udviklingsveje, bevidstheder om hinanden og på sig selv, indsiger og helt sikkert også forløsninger, som forstærkes i det, I har hinanden at spejle jer imens vi arbejder.

Vi har hver især ubevidste mønstre med som kan hindre den gode, kærlige og nærende relation at vokse.

Det kan være alt fra tankemønstre, og måden hvorpå vi ser og anskuer verden på. Til følelser der aktiveres i bestemte situationer, kropslige reaktioner eller adfærd der udspiller sig overfor hinanden når nervesystemet bliver aktiveret.

Når vi arbejder i parterapien, vil I opleve, at jeres bevidsthed på hinandens mønstre vil give jer en forståelse for hinandens forskelligheder i tanker, følelser, krop og adfærd. I vil opleve, at forståelsen for hinandens forskelligheder kan give jer en ny dimension i parforholdet.

Vi arbejder også med forståelse og vigtigheden af at forstå hinandens kærlighedssprog, og herigennem finde ind til hinandens styrker og ressourcer fremfor ubevidst at aktivere hinandens følelser/tanker og kropslige reaktioner på en uhensigtsmæssig måde.

Det kræver tryghed og mod at holde fast i parforholdet, og samtidig at balancere egne behov, ønsker og grænser samtidig.

Det skaber tryghed, nærvær og indsigt at lærer hinanden at kende på et dybere plan. I mødet med jer som par, vægter jeg tryghed, nærvær og et kærligt rum højt.

Du kan ringe til mig på:

26 27 99 39

eller skrive til mig på mail:

info@mindyourchild.dk

Jeg kan træffes på telefonen de fleste hverdage mellem kl. 9 – 17, hvis jeg ikke har mulighed for at tage den, er du velkommen til at lægge en besked, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.