Hvad er NLP?

NLP er en psykologisk retning, som jeg oplever, har positiv effekt i samspillet med blandt andet hypnose.

NLP´en kan bruges både i vågen (bevidst) tilstand og i hypnose, det er alt efter hvad der giver mening for dig.

NLP´en kan være med til at bevidstgøre hvordan sindet fungerer og hvordan vi kan bruge vores egne ressourcer til at skabe forandring med.

NLP bygger på idéen om, at hjernen kan programmeres og omprogrammeres, og hvordan vores overbevisninger, vaner og strategier afspejles i vores adfærd.

NLP står for NeuroLingvistiskProgrammering, som er en viden om hvordan:

  • Neuro – vores hjerne- og nervesystem fungerer. Det refererer til vores oplevelser og hvordan disse bliver bearbejder via alle vores sanser. (se, høre, føle, smags- og duftsans)
  • Lingvistisk – vores sproglige og udtryksmæssige måde af se verden på i ord, tone og krop.
  • Programmering – er den måde vi er i verden på, og hvordan samspillet mellem neuro og lingvistisk påvirker vores adfærd til at vi opnår det vi ønsker.

Grundtanken bag NLP`en er, at vi som mennesker opfatter verden forskelligt. Der findes ikke en virkelighed, vi alle vores model af den.

 

NLP-terapi og coaching er der forskel?

Ja og nej

NLP-terapien går lidt mere i dybden med de mentale udfordringer du kan opleve hvor coaching er mere rettet mod at du når dit mål og realiserer dine drømme.

Du kan ringe til mig på:

26 27 99 39

eller skrive til mig på mail:

info@mindyourchild.dk

Jeg kan træffes på telefonen de fleste hverdage mellem kl. 9 – 17, hvis jeg ikke har mulighed for at tage den, er du velkommen til at lægge en besked, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.