Mirror Process
Skal vi kigge ind i dine spejle sammen???

Den rejse jeg vil invitere dig med på, er en REJSE IND I DIG SELV, med mig som din guide.
En rejse, som vil transformere dit liv. En rejse hvor du kommer til at arbejde med det som spænder ben for dig og din udvikling.

Vi bruger de 7 livsspejlinger som et smukt og transformerende værkstøj, som hjælper dig til at finde dit potentiale og forsone de sider af dig som du ikke kan lide. Vi finder ind til healingen af dine gamle sår og genfinder din balance, så du føler dig som et helt menneske. Du kommer til at stå stærkt i dig selv, stråle med dit lys og med  transformeret indsigtsrig lærdom.

Rejsen ind i de 7 livsspejle er en dybdegående terapeutisk process for dig der står der hvor:

  • du kan mærke, at du ikke får det ud af dit liv, som du drømmer om?
  • du kan mærke, at der er noget, der stopper dig i at du kan stå stærkt i dig selv og stå i dit lys?
  • du længes efter at udleve dit fulde potentiale?
  • du mærker, at du måske hænger i et bestemt mønster, en bestemt måde at agere på, som du gentager gang på gang, selvom du ved, at det ikke er helt hensigtsmæssigt?
  • du sige JA, hvor der skal siges NEJ.
  • du fortsætter der, hvor der skal siges STOP.
  • du længes efter en anerkendelse, som du føler, du aldrig har fået.
  • du længes efter at finde dig selv og den vej du drømmer om.
  • du kan mærke, at du bruger ord og vendinger nu i dit voksenliv, som du har hørt dine forældre sagde til dig som barn og teenager under din opvækst. Du har modstand på dem, prøver at gøre det modsatte, men kan mærke, at det er blevet en del af dig, og noget af det er helt uhensigtsmæssigt, men det er klistret fast.

Hvis du kan nikke genkende til ovenstående, så lad os tage på en rejse ind i dine 7 livsspejle (spejling af nuet, spejling af dine skygger, spejling af dit lys, spejling af din søgen efter omsorg, spejling af dine grundlæggende livslektier, spejling af universel balance og sidst men ikke mindst spejling af din højere essens)

Efter rejsen vil du være i stand til at mestre mere i dit liv og mærke dig selv mere.

Rejsen er på 3 gange af ca. 1 ½ times varighed.
Pris: kr. 1.025 pr. gang i alt 3.075

Hvis du er i tvivl om Mirror Process er noget for dig, kan du få en GRATIS 15 minutters afklarende samtale med mig over telefon. 

Du kan ringe til mig på:

26 27 99 39

eller skrive til mig på mail:

info@mindyourchild.dk

Jeg kan træffes på telefonen de fleste hverdage mellem kl. 9 – 17, hvis jeg ikke har mulighed for at tage den, er du velkommen til at lægge en besked, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.