Mindfulness

MindYourChild ønsker det bedste for vores børn og ønsker børn i harmoni og balance. Hos MindYourChild mener vi, at mindfulness, hvor der rettes opmærksomhed på krop og sind, er med til at skabe denne harmoni og balance i vores børn.

Hvad er mindfulness

Mindfulness er for alle, og med et skridt af gangen kommer man langt.

Mindfulness er en livsstil og handler om at have fuld opmærksomhed på sindet.

Mindfulness handler om nærvær i nuet igennem sanseindtryk. Der rettes en øget opmærksomhed på sansningen gennem smag, lugt, lyd, syns, og føleindtryk.

Mindfulness handler også om at praktisere på en måde, som passer til dig, og som gør, at du bevidst vokser og udbygger din helt egen personlige vej i livet.

Mindfulness består også af forskellige metoder/teknikker til at rette opmærksomheden på sindet og være fuld tilstede i nuet. En af metoderne er meditation eller visualiseringsøvelser. Meditation er et naturlig sted eller en tilstand, vi kan befinde os i, når vi for en stund stopper op og retter fokus på nuet. En tilstand hvor vi har et stærkt indre fokus.

Mindfulness er også fokus på vejrtrækningen via forskellige teknikker og øvelser.

Hos MindYourChild udbydes mindfulness i forskellige former:

Yoga

MindYourChild ønsker at gøre en forskel for børn og unge i en hektisk hverdag. MindYourChild tror på, at børneyoga kan gøre denne forskel.

Børneyoga

skaber harmoni og ro i krop og sjæl hos børn og unge. Yoga giver en øget kropsbevidsthed, hvilket gør at børnene får nemmere ved at slappe af og hvile i sig selv. Når der er fokus på kropsbevidstheden styrkes balance og koordination også, og når børnene mærker, at kroppen kan det, vi beder den om, vokser deres selvtillid.

MindYourChild udbyder små overskuelig børnehold, hvor timerne er bygget op om et tema eller en historie og alt undervisning foregår i børnehøjde.

Familieyoga

styrker forholdet mellem forældre og barn. I en hverdag med mange opgaver er der her mulighed for at nyde tiden sammen. Vi laver yogaøvelser hver for sig og sammen – børnene elsker at lave yoga med de voksne.