Kan alle mennesker hypnotiseres

JA, Alle kan komme i hypnose.

Når vi arbejder i en hypnotisk tilstand, er klienten i en trance. Vi har alle været i trance mange gange. Trance er vores naturlige evne til at være i kontakt med vores ubevidste sind, og vi går naturligt i trance flere gange i løbet af dagen f.eks. når man dagdrømmer, mediterer, glider ind i en god bog eller kører bil, og tænker hvordan er jeg kommet hertil.

Tilstanden mellem søvn og vågenhed er også en trancetilstand. 

Når klienten er i hypnose, er man ikke ”væk”, du har altid mulighed for at rejse dig fra stolen og bryde tilstanden. Du vil nok opleve, at du ikke har lyst, da hypnose er en dejlig og behagelig tilstand at være i.

Vores evne til at opnå trance er et bevis på alle kan hypnotiseres. Det skal dog retfærdigvis nævnes, at det er forskelligt hvor dyb en trance man kommer i, da vi ikke er lige hypnotiserbare.


Måske oplever du en modstand eller skeptisk mod hypnose?

Hvis, så fortvivl ikke…

Jeg sørger som terapeut for at jeg med min faglighed er i stand til at fornemme hvilke teknikker jeg bør anvende alt efter hvor hypnotiserbar du er.

Min erfaring er at en tillidsfuld, tryghedsskabende og nærværende relation kan være med til at give dig de bedste betingelser for din forandringsproces.

Du skal vide at hos mig er hypnosens formål at skabe de forandringer du ønsker. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, der går imod dine værdier, og har ej heller lyst til at gå over mine klienters grænser.


Der findes altid en løsning, også for dig

Hvis hypnose ikke lige er sagen for dig, så kan du læse om coaching, psykoterapi, åndedræt eller velværssessioner, som gode alternativer til arbejdet med personlig forandring.

Du kan ringe til mig på:

26 27 99 39

eller skrive til mig på mail:

info@mindyourchild.dk

Jeg kan træffes på telefonen de fleste hverdage mellem kl. 9 – 17, hvis jeg ikke har mulighed for at tage den, er du velkommen til at lægge en besked, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.