Hypnose


Hypnose er en indadrettet tilstand, hvor det er muligt at komme i kontakt med underbevidstheden og ressourcer, som man normalt ikke er i kontakt med.

I hypnosen er det muligt at omgå den kritiske bevidsthed og arbejde direkte med det underbevidste sind, hvor vores overbevisninger, vaner og følelser er lagret.

Det betyder, at hypnose er en naturlig og afslappet tilstand af sindet, hvor vi som menneske er mere åben for forslag og derved lettere kan foretage positive forandringer.


Hypnoterapi

Hypnoterapi er en terapeutisk metode, som kombinerer hypnose med forskellige psykoterapeutiske teknikker for at nå frem til en ønsket forandring i en persons adfærd, tanker, krop eller følelser.

 

Kombinationen af hypnoterapi og hypnose

At vælge den rigtige metode og terapeut er afgørende for at opnå det bedste resultat.

Jeg tror, at mange af vores svar findes på det ubevidste plan og oplever, at kombinationen af den hypnoterapeutiske samtale og hypnose har en stor effekt på vores vej til nye mål, vaner, overbevisninger og livskvalitet.

I denne smukke og blide form for terapi er mit mål at give dig nemme metoder, teknikker og redskaber som kan bringe dig tilbage på sporet og samtidig skabe store forandringer.


Session med hypnoterapi / hypnose

Vi starter med en indledende samtale, hvor dine udfordringer afdækkes, og dine ønsker om forandring og nye mål findes.

Herefter guides du ind i en afslappende tilstand.

Jeg guider dig blidt igennem hypnosen og tilbage igen, hvorefter vi taler om dine oplevelser.

En session er ca. 1 ½ time.

Nogle oplever store forandringer allerede efter første session andre har brug for flere. Det er meget individuelt hvor mange sessioner vi har brug for.

Det er vigtigt, at vi matcher hinanden, da det giver de bedste betingelser for dig i din forandringsproces. Det vil derfor altid være op til dig, om du ønskes en ny tid.

Du kan ringe til mig på:

26 27 99 39

eller skrive til mig på mail:

info@mindyourchild.dk

Jeg kan træffes på telefonen de fleste hverdage mellem kl. 9 – 17, hvis jeg ikke har mulighed for at tage den, er du velkommen til at lægge en besked, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.