Hvad er coaching?

Coaching er dialog, der tager udgangspunkt i dine mål. Coaching er en effektiv måde til at skabe forandringer, opnår større personlig indsigt eller indfri dine personlige mål.

Coaching åbner op og udfordrer dig tankemæssigt. Det er vigtigt for mig, at det ikke er hårdt arbejde, men derimod enkelte redskaber, som på en overskueligt måde kan hjælpe dig til et nyt perspektiv.

Coaching er en metode til at hjælpe dig til at finde troen på dig selv, ændre vaner eller mønstre som er med til at skabe begrænsende overbevisninger. Coaching er også at hjælpe dig til at finde dine kompetencer til at nå netop det mål, eller den udfordring du har.

Kort sagt coaching er en metode til at finde din indre power/visdom frem og hjælpe dig til at finde mod og motivation til at nå lige præcis, det mål du har – stort eller småt.

Jeg vil på en kærlig, tillidsfuld og respektfuld måde guide dig igennem ved at stille dig spørgsmålene, hvortil du selv finder svarerne.

Jeg sætter en ære i at coache dig henimod at finde lyset i dig selv og din udfordring. Jeg er uddannet Life Mastery Coach og mine redskaber og teknikker, som coach går i dybden med respekt for dig. Min mission er at følge mit hjerte og min intuition, og jeg vil på kærligste vis hjælpe dig på vej mod nye indsigter i dit liv.

Jeg er gået hele vejen selv og valgt at følge mit hjerte og vejen mod nye mål i livet. Jeg er derfor parat til at hjælpe dig på vej til at følge dit hjerte og nå nye mål i livet.

Kontakt mig gerne her eller på mail info@amaryllishuset.dk

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.

Du kan ringe til mig på:

26 27 99 39

eller skrive til mig på mail:

info@mindyourchild.dk

Jeg kan træffes på telefonen de fleste hverdage mellem kl. 9 – 17, hvis jeg ikke har mulighed for at tage den, er du velkommen til at lægge en besked, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.