Er psykoterapi kun for voksne?

Nej

Psykoterapi har ingen aldersgrænse. Hos MindYourChild er du velkommen uanset alder. MindYourChild er i ”overført” betydning egentlig dit indre barn du passer på, her finder vi ud af hvad det har brug for du tager dig kærligt af.

Dit indre barn har ingen øvre eller nedre grænse i forhold til alder.

Børn og unge?

Der kan være mange årsager til at børn og unge har det svært. Det kan være noget der foregår i skolen, noget inde i dem selv, uden de ved hvorfor. De kan plages af bekymringer, overbelastning, stress, mobning og andre udfordringer.

Uanset hvad der er med til at skabe mistrivsel og ubalance oplever jeg at også børn og unge oplever stor effekt at psykoterapi.

Det vigtigste for mig i børne og unge relationen er at møde dem i øjenhøjde og skabe en tryg og tillidsfuld relation mellem os.

Vores børn og unge fortjener også at få hjælp og støtte når der er behov herfor. Jeg møder barnet/den unge ud fra de metoder der giver mening i terapien og det kan være alt fra yogaøvelser, mindfulness, hypnose, kognitive metoder, samtale, tegneterapi eller kropslige øvelser – alt sammen efter behov og i samarbejde med barnet/den unge og familien.

Du kan ringe til mig på:

26 27 99 39

eller skrive til mig på mail:

info@mindyourchild.dk

Jeg kan træffes på telefonen de fleste hverdage mellem kl. 9 – 17, hvis jeg ikke har mulighed for at tage den, er du velkommen til at lægge en besked, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.